Uw porceleinen kroon in 1 uur

Wat is CEREC ?
CEREC (Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics) is een revolutionair systeem dat het mogelijk maakt een kroon in 1 bezoek te ontwerpen, produceren en definitief te plaatsen. Terwijl u comfortabel zit, wordt een beeld van uw tand gescand in een computer die speciaal voor dit doel is ontworpen. Met behulp van digitale technologie wordt uw kroon ontworpen aan de hand van precieze verkregen specificaties. Het multi-instrumenteel CEREC systeem bestaat uit een infrarood camera, een computer met een 3-D imaging software, en een frees-unit met diamantzaagbladen voor snelle, nauwkeurige en zeer gedetailleerde vormgeving van restauraties. Er zijn verschillende voordelen aan CEREC restauraties ten opzichte van conventionele laboratorium gemaakte kronen:

Behandeling in 1 afspraak
- Met CEREC bezoekt u de praktijk slechts een keer, in plaats van de gebruikelijke twee of drie bezoeken vereist bij conventionele procedures.

Geen Tijdelijke Kronen
- Conventionele procedures vereisen het plaatsen van tijdelijke restauraties terwijl het laboratorium uw nieuwe restauratie vervaardigt . Tijdelijke restauraties kunnen loskomen of andere problemen veroorzaken. CEREC elimineert dit ongemak.

Gebruik van Verfijnde Materialen

- CEREC maakt gebruik van sterke, tand-gekleurde hoogwaardige keramische materialen om uw tanden hun natuurlijke kracht, schoonheid en functie terug te geven.

Hoe werkt het ?
Na de voorbereiding van uw tand ( verwijdering oude vulling of omslijping van de tand) worden met behulp van de CEREC camera digitale opnamen gemaakt. Met behulp van CAD / CAM (Computer Aided Design / Computer Aided Manufacturing) technologie zet de CEREC software deze opnamen om naar een perfect 3-D virtueel ontwerp van uw tanden waarnaar deze gegevens draadloos worden verzonden naar de aanwezige CEREC freesunit. Terwijl u zich ontspant, worden volautomatisch diamantinstrumenten ingezet voor het frezen van een keramisch blok tot een perfecte reproductie van het door de computer gegenereerd ontwerp. Deze keramische blokken zijn in een breed scala aan tinten en kleuren aanwezig en worden passend geselecteerd op basis van de omliggende tanden . Het slijpproces duurt meestal minder dan 10 minuten. Aangezien het ontwerp precies volgens de specificaties wordt gereproduceerd is een perfecte pasvorm verzekerd. Ultraviolet licht en speciaal cement worden vervolgens gebruikt om de kroon met uw tand te verenigen resulterend in een soepel gevoel en een natuurlijk uiterlijk.

U bent klaar!Voor meer informatie of een afspraak maken, bel 020 379 05 29
https://www.youtube.com//watch?v=lohEewG_qXU